Turistična agencija

Vabimo Vas, da obiščete naše lepo Pomurje. Dovolite da se Vam najprej predstavimo. Smo kolektiv podjetja Zvezda Turizem d. o. o.. V Pomurju smo prepoznavni po odlični kulinariki, cenovno ugodni namestitvi v našem hotelu in turistični agenciji. Za Vas lahko organiziramo kosila, seminarje, srečanja, rojstne dneve, poroke, zaključke, prireditve in izlete po Pomurju. Pri nas lahko najamete tudi lokalnega vodiča za ogled mesta ali pa celotnega programa. Prilagodimo se Vašim možnostim in željam. Že od nekdaj slavi Pomurje po prijaznih ljudeh, neokrnjeni naravi in pristni prekmurski kulinariki.

Naša želja je, da Vam te naše prednosti čim bolj približamo. Naj bo to samo kratek obisk na našem letnem vrtu ob kozarcu dobrega vina, kosilu ali bivanja pri nas, zagotovo nas boste zapuščali z nasmeškom. Verjetno ste že slišali za Babičev Mlin pri Veržeju, Filovskega lončarja, Plečnikovo cerkev v Bogojini, Bukovniško jezero z zdravilnimi točkami, vrt orhidej v Dobrovniku, največji grad na Slovenskem – Grad na Goričkem, številne pridelovalce bučnega olja in kvalitetnega vina, domače obrti, Otoka ljubezni v Ižakovcih, čudovite vinske terase v Jeruzalemu in še mnogo drugih zanimivosti.

V kolikor pridete za več kot en dan lahko pri nas ugodno prenočite. Za strastne kolesarje pa imamo tudi garažo za kolesa, kjer lahko brezplačno parkirate. Prav tako imamo brezplačen parkirni prostor, kjer lahko varno pustite svojega jeklenega konjička.
Smo specialist za lokalne izlete, kjer si razen Pomurske ravnice lahko ogledate tudi hribovito Goričko in Prleške vinske terase. Zagotovo Vam lahko svetujemo in pomagamo izbrati pravo ponudbo.
Za vsa nadaljnja vprašanja smo Vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02/539 15 73 ali na mailu: info@hotel-zvezda.si.