Hotel Zvezda***

Naj vas očara notranjost
Legendarni hotel soboški hotel Dobray iz leta 1910, ki so ga kasneje preimenovali v hotel Zvezda***, je bil v različnih zgodovinskih obdobjih središče družabnega in političnega življenja. Po temeljiti obnovi v letu 2006 je bil ponovno odprt kot depandansa hotela z imenom Dobray.
Prvič po temeljiti obnovi v aprilu 2009 odpira svoja vrata kot samostojen hotel pod imenom “hotel Zvezda”***. Notrajnost hotela je stilsko opremljena z masivnim pohištvom v bidermajer stilu. Sobe so razporejene v treh etažah, ki se razlikujejo med seboj v rdeči, zeleni ter modri barvi tapisonov… Na dvorišču hotela se nahaja parkirišče, preko katerega je hotel povezan z recepcijo in centralno stavbo z restavracijo ter pivnico Zvezda.
Sodobno opremljen hotel Zvezda*** vam nudi možnost namestitve v prenovljenih sobah, ki so opremljene: s kopalnico, SAT TV, klima napravo (lastna regulacija temperature ogrevanja in hlajenja), telefonom, brezplačnim dostopom do interneta, SAT TV in mini bar. Nekatere sobe imajo balkon.

Check in: od 14. ure do 22. ure
Check out: od 7. ure do 10. ure

V hotelu je na voljo:
  • 12 dvoposteljnih sob (francoska ležišča)
  • 12 dvoposteljnih sob (ločena ležišča)
  • tri družinske sobe (francosko ležišče + dodatno ležišče)
  • tri enoposteljne sobe
  • vse sobe se lahko koristijo tudi kot enoposteljne